Bij TAIDE zetten we het klassieke graag op z’n kop. Uiteraard: de etiquette kennen we als onze broekzak. Maar we stoffen deze tradities met plezier af, werken samen met andere baanbrekers en proberen altijd de vernieuwing op te zoeken. Want pas als je durft te ontdekken, gebeuren de mooiste dingen.

CASES

Morgan catering

Morgan Catering zorgt letterlijk voor een feestje op je bord. Van high-end sit down dinners tot aan spectaculaire bites: hun bijzondere gerechten zijn bijna te mooi om op te eten. Bijna. Want uiteindelijk is het natuurlijk the inside that counts, maar ook op dat vlak stelt Morgan niet teleur.

Met hun op maat gemaakte catering en onze ervaren TAIDE Agents zijn we samen verantwoordelijk voor verschillende succesvolle events. Zo organiseerden we de collectie lancering van een luxe pakkenmerk in Amsterdam, verzorgden we passende hapjes en service tijdens de opening van twee hoogstaande apotheken en regelden we catering op maat tijdens de onthulling van 's werelds meest exclusieve whiskycollecties.

MY GREATEST EVENTS

My Greatest Event levert evenementen met stijl, overal ter wereld. Van privé feestjes tot bedrijfsevenementen of bruiloften: geen brug is ze te ver en geen lat ligt ze te hoog. Klein of groot, dankzij een strakke planning en kwalitatief goede service zorgen we er samen voor dat elke gelegenheid er eentje is om te onthouden.

Op basis van de informatie die we van My Greatest Events krijgen selecteren wij zorgvuldig de perfecte TAIDE Agents om je persoonlijke visie tot in de details door te voeren. Dit varieert van hostessen, gastheren en -dames, of logistiek medewerkers die zorgen voor de op- en afbouw van het evenement. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

JAN VAN DER TOGT

Het Jan van der Togt museum is al jaren toonaangevend op het gebied van moderne en hedendaagse kunst. De ligging van het museum, in het hart van het oude dorp Amstelveen, en de intieme uitstraling dient voor ons elke keer opnieuw als inspiratie om passende catering te leveren.

Naast diners en borrels verzorgen we sinds twee jaar ook de vierjaarlijkse collectie openingen. Afhankelijk van het thema van de collectie en de wensen van het museum op dat moment, regelen wij de juiste gastheren en -dames om de genodigden een allround beleving te kunnen geven.

G-STAR

Als je denkt aan Nederlandse denim, dan denk je aan G-star. En een kledingmerk met innovatieve en vooruitstrevende producten, verdient ook een evenement dat deze unieke eigenschappen tot in de puntjes laat zien.

TAIDE | The Agency verzorgde personeel op maat tijdens de feestelijke opening van nieuwe vestigingen en bij de lancering van nieuwe collecties. Hierbij legden we uiteraard de focus op passende outfits en cocktails met een raw randje.

Dance 4 Life

Dance4Life brengt op een positieve en enthousiaste manier een belangrijk gezondheidsrisico voor jongeren onder de aandacht: onveilige seks. Door middel van een persoonlijke aanpak tijdens hun unieke evenementen laten ze zien dat goede doelen organisaties heus niet zwaarmoedig hoeven te zijn.

Als partner is TAIDE | The Agency verantwoordelijk voor diners en borrels op meerdere locaties. Zo hebben we er tijdens de Funky Fundraiser in zowel 2018 als 2019 voor gezorgd dat alle genodigden de avond van hun leven hadden dankzij tailormade barpersoneel en onze ervaren hosts. Beide evenementen haalden meer dan drie ton op. Dat noemen we nog eens dineren met een gouden randje!

ACE & TATE

Ace & Tate's grote aanbod van monturen biedt een verrassende look voor elke gelegenheid. Toen TAIDE | The Agency werd gevraagd om de jaarlijkse kerstborrel te verzorgen in de Global Office hoefden we niet lang na te denken. Want waar kan je werkelijk alles en iedereen tegelijk zijn? Juist, Vegas Baby!

Van rode loper bij binnenkomst tot aan blackjack-diner tafels; van huwelijksboog tot aan een enorme desert taart – als we het doen, dan doen we het goed. Naast bijpassende entertainment (Frank Sinatra, anyone?) zorgden de klassieke cocktails van onze ervaren bartenders voor een onvergetelijke kerstavond.

MARIO'S

Restaurant Mario's, in Wijdewormer, is al ruim vijftig jaar een pionier op culinair gebied. De eenvoudige Italiaanse kookfilosofie gaat van vader op zoon: op simpele wijze, met een gering aantal ingrediënten, wordt een hoogstaand product voorgeschoteld.

TAIDE | The Agency verzorgt op wekelijkse basis bedienend personeel van hoog niveau. Onze Agents versterken en ondersteunen het vaste team van Mario's en dragen met hun vaardigheden bij aan de ervaring die het restaurant hun gasten al decennia biedt.

Forward One - Corporate event

FORWARD.one helpt Nederlandse hardware en software startups in de beginfase van hun onderneming. Een investering van FORWARD.one zorgt ervoor dat jonge, technische teams sneller op de markt komen met hun bedrijf en een goede basis leggen voor verder succes.

Tijdens Forward One's pitch presentatie voor belangrijke investeerders stond de exclusiviteit van de gasten zelf voorop. Een mix van grote investeerders gecombineerd met portfolio projecten van Delft studenten. Door middel van een bijzondere menukaart, met een twist van High End en creatief, hebben we ervoor gezorgd deze werelden op een natuurlijke manier bij elkaar te brengen.

 • Invulling: Pitch presentatie investeerders
 • Personeel: 6 Agents
 • Bezoekers: 40
 • Food: High end 4-gangen walking diner
 • Locatie: Jan van Der Togt Museum - Amstelveen
Read More
Photo Gallery

Dance 4 Life - Charity event

Dance4Life brengt op een positieve en enthousiaste manier een belangrijk gezondheidsrisico voor jongeren onder de aandacht: onveilige seks. Door middel van een persoonlijke aanpak tijdens hun unieke events laten ze zien dat goede doelen organisaties heus niet zwaarmoedig hoeven te zijn.

Als partner is TAIDE | The Agency verantwoordelijk voor diners en borrels op meerdere locaties. Zo hebben we er tijdens de Funky Fundraiser in zowel 2018 als 2019 voor gezorgd dat alle genodigden de avond van hun leven hadden dankzij tailormade barpersoneel en onze ervaren hosts. Beide events haalden meer dan drie ton op. Dat noemen we nog eens dineren met een gouden randje.

 • Invulling: Charity diner
 • Personeel: 50 Agents
 • Bezoekers: 300
 • Food: 5 gangen walking diner
 • Locatie: Westergasfabriek - Amsterdam
Read More
Photo Gallery

Zonnefabriek - Pers event

De Zonnefabriek is in 2009 opgericht met als doel om te helpen Nederland te verduurzamen. Door hun oog voor (de beste) kwaliteit en innovatie te combineren met een enorme dosis enthousiasme is de Zonnefabriek een koploper in het aanmoedigen van duurzame energie in ons land.

TAIDE | The Agency werd ingeschakeld om het tienjarig bestaan van het bedrijf te vieren, en tegelijkertijd het nieuwe kantoor feestelijk te openen. Daarom hebben we goed gekeken naar de indeling van de avond: presentaties afgewisseld met passende finger food hapjes, een DJ booth in de ene hoek en een cocktailbar met heerlijke dranken in de andere. Alles om de ruimte, maar ook de gasten, letterlijk in het zonnetje te zetten.

 • Invulling: Kantoor opening
 • Personeel: 6 Agents
 • Bezoekers: 200
 • Food: 5-gangen walking diner
 • Locatie: Hoofdkantoor Zonnefabriek - Amsterdam
Read More
Photo Gallery

Morgan Catering - Diverse events

Morgan Catering zorgt letterlijk voor een feestje op je bord. Van high-end sit down dinners tot aan spectaculaire bites: hun bijzondere gerechten zijn bijna te mooi om op te eten. Bijna. Want uiteindelijk is het natuurlijk the inside that counts, maar ook op dat vlak stelt Morgan niet teleur.

Met hun op maat gemaakte catering en onze ervaren TAIDE Agents zijn we samen verantwoordelijk voor verschillende succesvolle events. Zo organiseerden we de collectie lancering van een luxe pakkenmerk in Amsterdam, verzorgden we passende hapjes en service tijdens de opening van twee hoogstaande apotheken en regelden we catering op maat tijdens de onthulling van 's werelds meest exclusieve whiskycollecties.

 • Invulling: High end catering
 • Personeel: 3 - 15 Agents
 • Bezoekers: 20 - 150
 • Food: 3 - 5-gangen walking diner, 3- 6 gangen diner, Canapés.
 • Locaties: Nederland & België
Read More
Photo Gallery

Verstuur jouw Sollicitatie

Vul het formulier in en wij nemen snel contact met je op.

Allround online content stagiair

Tailormade Hospitality

ALLROUND ONLINE CONTENT STAGIAIR – JOIN TEAM TAIDE

Heb jij je social media accounts goed in de vingers, weet je precies met welke hashtag een post nog beter uit de verf komt, en word je enthousiast van veel creatieve vrijheid? Dan ben jij onze ideale kandidaat!

Omschrijving Bedrijf:

TAIDE is een energieke en creatieve community, thuis in de wereld van food, beverage, service en hospitality. Ons team is jong en hecht en de drive om het komende jaar een enorme groei door te maken is groot; daar hebben we jouw hulp bij nodig!

We ondersteunen restaurants, hotels en losse evenementen door de best mogelijke service te bieden met behulp van ons ‘hand picked’ hospitality netwerk. We verzorgen PR-events, winkelopeningen, collectie lanceringen en activaties, maar ook privé-partijen, huiskamerconcerten en walking diners. Van concept tot uitvoering: altijd stijlvol, telkens weer verrassend. Door creativiteit, kennis en een oog voor detail –zowel in het creatieve proces als op locatie– te combineren met een luisterend oor en persoonlijk contact, bieden wij tailormade service.

Stuur je beste sollicitatiebrief naar tailormade@taideagency.com en bereid je voor op een halfjaar vol toffe events, onwijs leuke collega’s, genoeg ruimte voor eigen input en ideeën, én een hele goede aanvulling op je CV.

Functieomschrijving & werkzaamheden:

 • Meedenken en uitvoeren van social media strategie voor TAIDE | The Agency, TAIDE | .nl en TAIDE agents
 • Nauwe samenwerking met TAIDE’s creative copywriter
 • Content creatie: opstellen van voorstellen en meedenken in creatieve processen van onze social media outlets
 • Content coördinatie: planning en uitvoering van content kalender
 • Evenementen op locatie bezoeken als reporter van real-time content
 • Research naar content marketing + social media
 • Design en bewerking van foto’s, video’s en animaties voor onze social accounts en de websites

Profiel stagiair

 • Je staat ingeschreven bij een opleiding
 • Je hebt aantoonbare ervaring met social media platformen
 • Je bent visueel ingesteld en vertaalt teksten makkelijk naar film, fotografie en andere creatieve content
 • Je hebt een creatieve mindset en oog voor kwaliteit
 • Je kunt werken met photoshop wanneer nodig
 • Je ziet het ontvangen en geven van kritiek als een kans om te verbeteren
 • Je bent flexibel en initiatiefrijk
 • Een passie voor food, beverage & hospitality is geen pré, maar werkt wel in je voordeel

Wat bieden wij

 • Een uitdaging om veel te leren binnen een creatief, dynamisch en jong team
 • Een veelzijdige stage met veel verantwoordelijkheid
 • Een leuk kantoor in Amsterdam, inclusief lunch

Werken binnen een start-up:

 • We staan open voor ideeën en er is veel creatieve vrijheid
 • Je maakt onderdeel uit van een snel groeiend, gemotiveerd en jong team
 • Je hebt close contact met de co-founders

Event management stagiair

Taide Agency

Event management stagiair – JOIN TEAM TAIDE

Ben jij een organisatietalent die gek is op events? Een geboren manager met een oplossingsgerichte houding die je combineert met een grote dosis enthousiasme? Dan ben jij onze ideale kandidaat!

Omschrijving Bedrijf:

Morgan I TAIDE is een energieke en creatieve community, thuis in de wereld van food, beverage, service en hospitality. Ons team is jong en hecht en de drive om het komende jaar een enorme groei door te maken is groot; daar hebben we jouw hulp bij nodig! 

We ondersteunen restaurants, hotels en losse evenementen door de best mogelijke service te bieden met behulp van ons ‘hand picked’ hospitality netwerk. We verzorgen PR-events, winkelopeningen, collectie lanceringen en activaties, maar ook privé-partijen, huiskamerconcerten en walking diners. Van concept tot uitvoering: altijd stijlvol, telkens weer verrassend. Door creativiteit, kennis en een oog voor detail –zowel in het creatieve proces als op locatie– te combineren met een luisterend oor en persoonlijk contact, bieden wij tailormade service.

Stuur je CV + je beste sollicitatiebrief naar elisa@taideagency.com en bereid je voor op een halfjaar vol toffe events, onwijs leuke collega’s, genoeg ruimte voor eigen input en ideeën, én een hele goede aanvulling op je CV.

Functieomschrijving & werkzaamheden:

 • Je brainstormt mee over de invulling van events
 • Je maakt het draaiboek op orde en zorgt voor de productionele planning
 • Je onderhoudt contact met de klanten en zorgt dat zij op de hoogte zijn van de laatste events en ontwikkelingen
 • Je denkt mee met het marketingteam en creëert content voor events
 • Op het event zorg je dat alles (op tijd) klaar staat, dat iedereen gebriefd is en dat alles perfect verloopt
 • Zowel voor als na het event zorg je dat de communicatie vlekkeloos verloopt – met de leveranciers en de klanten
 • Strategisch meedenken in het groeiproces van het startup bedrijf TAIDE

Profiel stagiair

 • Je staat ingeschreven bij een HBO opleiding
 • Je ziet het ontvangen en geven van kritiek als een kans om te verbeteren
 • Je bent nieuwsgierig, flexibel en initiatiefrijk
 • Je kunt goed tegen stress en houdt je hoofd koel
 • Je denkt in uitdagingen en oplossingen
 • Je bent zelfstandig en hebt een verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
 • Een passie voor food, beverage & hospitality is geen pré, maar werkt wel in je voordeel

Wat bieden wij

 • Een uitdaging om veel te leren binnen een creatief, dynamisch en jong team
 • Een veelzijdige stage met veel verantwoordelijkheid
 • Een leuk kantoor in Amsterdam, inclusief lunch

Werken binnen een start-up:

 • We staan open voor ideeën en er is veel creatieve vrijheid
 • Je maakt onderdeel uit van een snel groeiend, gemotiveerd en jong team
 • Je hebt close contact met de co-founders